Geta Marin Hair Academy iti ofera acum sansa de a patrunde intr-o lume fascinanta, plina de culoare si eleganta!

Beneficii:

  • diploma acreditata;
  • asigurarea de catre scoala a tot necesarului pe perioada cursului;
  • prezentarea noilor trenduri;
  • vizionare de materiale sub forma de dvd, cd, retroproiector a celor mai cotate academii internationale: Vidal Sassoon, Toni&Guy, Patrick Cameron;
  • participarea, impreuna cu echipa Geta Marin, la toate evenimentele de caritate sustinute la nivel national;
  • posibilitatea de lucra cu echipa la toate prezentarile de Hair Style sustinute de Geta Marin pe sezoane ( tendinte primavara/vara si toamna/iarna );
  • posibilitatea de a participa impreuna cu echipa Geta Marin, la toate evenimentele ce sunt  programate pe perioada scolarizarii precum editoriale de moda si prezentari de moda in Romania si TV Shows ( Feeric Fashion Week, Fashion Philosophy, FESTIGAL  ) si la festivalele de moda internationale precum Milano, Paris sau New York;
  • asiguram training-uri si seminarii cu partenerii nostri, precum WELLA Professional;
  • poze pentru book cu make-up si hair – profesional intr-un cadru festiv cu ceremonial de final de curs cu decernarea de diplome;
  • in functie de rezultate, cei mai buni au un loc asigurat in echipa Getei Marin.

Vino cu un prieten si veti beneficia impreuna de o reducere speciala.

GETA MARIN

HAIR STYLE ACADEMY

Frizerie – Coafor

BONUS: Manichiurist – Pedichiurist

Cursuri intensive sustinute in fiecare zi, de luni pana joi, intre orele 9.00 – 16.00.

Durata cursuri: 6 luni / 720ore.

Pret: 3000 RON

Trainer: Geta Marin

Asistenti: Laura Pavelescu si Claudia Petrescu

La sfarsitul fiecarei luni, studentii vor sustine un TEST de evaluare, iar la sfarsitul celor 6 luni de scoala vom oferi o bursa integrala.

Descriere curs:

Luna nr. 1 

Este perioada de acomodare a cursantilor, in care acestia vor fi familiarizati cu  notiuni teoretice precum structura firului de par si morfologia faciala. In aceasta luna ei vor invata despre importanta igienei in acest domeniu, de la protectia imbracamintei clientului, pana la  ingrijirea ustensilelor si pastrarea postului de lucru intr-o perfecta stare de curatenie. Dupa prima parte a cursului va avea loc o evaluare in urma careia cursantii vor avea parte de o consiliere personalizata.  In a doua parte a lunii, ei vor avea parte de practica pe capete de antrenament.  Vor exersa spalatul, aplicarea tratamentelor necesare, masajul, coafatul din perie si feohn si folosirea corecta a aparatelor termice: con, ondulator, placa.

Luna nr. 2

In a doua luna lucrurile vor deveni si mai interesante. Cursantii vor fi introdusi in minunata lume a culorilor. Cunoasterea produselor de vospit, a codurilor, a nuantelor si reflexelor sunt o parte importanta din formarea viitorilor stilisti. De asemenea, ei vor invata cum sa aplice vopseaua de par in functie de structura sau necesitatile particulare ale diferitelor tipuri de par. Analiza – Diagnoza – Consultanta.

Luna nr. 3

In aceasta luna accentul este pus pe tehnici de decolorat si suvitat.

Luna nr. 4

Trecuti deja de prima jumatate a cursului, participantii sunt acum pregatiti pentru primele notiuni in arta tunsului.  Ei vor invata manuirea foarfecelor de tuns si pieptanat pe diferite lunigimi de par. Dupa un pic de joaca, ei vor avea ocazia sa se familiarizeze cu tunsorile omologate la femei: par lung, mediu, scurt, unghiuri etc .

Luna nr. 5

Aceasta luna este luna dedicata frizeriei si a tunsorilor barbatesti. Acum studentii vor practica tunsori cu pieptan si foarfeca, tunsul pierdut si tunsorile omologate pentru barbati.

Luna 6

BONUS – In ultima luna schimbam focusul de la par, la unghii. Cursantii vor primi notiuni de manichiura si pedichiura precum:  scurtarea si formarea unghiilor, cum sa efectuezi tratamente corecte si aplicarea lacului de unghii.

Pentru ca la noi sanatatea este foarte importanta, cursantii vor invata sa-si acomodeze corpul la conditiile de lucru – ergonomia  activitatii, cum sa evite pozitiile nenaturale, cum sa se aseze corect  si cum sa previna aparitia durerilor si a tensiunilor.

II.  COAFOR STYLIST – curs pentru avansati

Cursuri intensive, sustinute in fiecare zi, de luni pana joi, intre orele 9.00-16.00

Durata cursuri: 9 luni / 1080ore.

Pret: 1500 euro- 15% reducere pentru toti cei inscrisi

Descriere curs:

Lunile 1-2:

Fiind un curs adresat celor care au deja experinta si cunostinte in domeniu, in primele doua luni se face o recapitulare a technicilor de vopsit, decolorat, tuns si coafat.

Lunile 3-4-5:

Aceasta parte a cursului imbina notiunile teoretice cu practica. Participanii vor invata despre structura osoasa-cap, nas, urechi, gura, barbie, dar si notiuni de consultanta in psihologie si diagnostic. Tot in acest calup vor fi studiate principiile ABC, tunsori, unghiuri, forme, tehnica pentru linii, gradatii, straturi si combinatiile de forme, linii, straturi.

Lunile 6-7-8

Aceste luni sunt focusate pe colorimetrie si tehnici. Se va studia intelegerea culorii: primare, secundare, tertiare si complementare, dar si a tonurilor. Nu vor lipsi notiuni de pshihologia culorii, forma si echilibru, linii-gradatii-straturi precum si studierea tonurilor de piele si diagnosticarea parului. Tot in acesta perioada se vor aprofunda cunostinele in testarea pielii: incompatibilitate, precolorare si elasticitate, procent par alb si techinici de vopsit, decolorare, unghiuri, forme.

Luna 9- Practica

IMPORTANT: Pentru cei care provin din familii defavorizate sau cu posibilitati financiare reduse, in baza actelor doveditoare,  se vor acorda reduceri speciale la toate cursurile Geta Marin Academy.