Geta Marin

Dupa 20 de ani de experienta ca  hair stylist  in 2012 am decis sa pun bazele unei scoli in domeniu si, astfel, s-a nascut Geta Marin Hair Academy.  Academia a fost urmatorul pas dupa foarte multa munca in salonul pe care il detin de 8 ani, Geta Marin Hair Studio, membru top saloane Bucuresti.

Printre vedetele cu care colaborez se numara  Monica Anghel, ea fiind si imaginea salonului. Printre personalitatile cu care mai lucrez se numara si Maria Simion, designerul brandului Wonder Lolita si prezentatoarea show-ului Wonderlife, Cornelia Ionescu de la  WOWbiz, Razvan Popescu si Flik de la Radio Zu, Aurelia Petrache -Acces Direct, Antena1 si Dan Capatos. La nivel international, lucrarile Getei Marin au fost publicate pe canale media importante precum Vogue Italia, Schon Magazine UK, Peplvm Magazine Paris, Le Fashion Post Paris, FNL Network si Fashion News Live Los Angeles.

Geta Marin a fost intr-un parteneriat de succes cu Romanian Fashion Philosophy si colaboreaza la momentul actual cu cel mai creativ festival de moda din Europa de Est, Feeric Fashion Week, iar pe plan international cu Art Hearts Fashion, No 3 Magazine New York Fashion Week si Mad Mood Milano Fashion Week.

Geta Marin a fost in perioada 5 – 9 iunie 2017 Main Beauty Director cu specializare pe Hair Style la Balkan Fashion Week, Nu Boyana Film Studios in Sofia unde a colaborat cu renumitul designer din Liban, Abed Mahfouz, precum si cu mai mult de 30 de designeri din Europa. La acest eveniment au fost invitati renumiti precum fashion icon Diane Pernet, Cuba Tornado Scott Model si Eric Daman ( costume designer Sex and The City ).

”Imi doresc ca prin ceea ce stiu si prin ceea ce fac si am facut de-a lungul timpului sa reusesc sa ajung la sufletul oamenilor  si sa-i fac fericiti!”

GETA MARIN ACADEMY TEAM

Main Trainer Hair Style & Beauty – Geta Marin 

 Assistant Trainer Hair Style & Beauty – Laura Pavelescu 

Assistant Hair Style & Make Up – Cristina Codreanu

Assistant Hair Style – Claudia Petrescu

International PR & Marketing Inquiries – Myra Postolache

GETA MARIN TEAM ACADEMY 

GETA MARIN & CATCH MICHELLE – GALA WELLA ROMANIA 2016